sâmbătă, 9 iulie 2016

INFOGRAFIC Locațiile Survivor & Supraviețuitorul

Infografic cu localizarea geografică a tuturor locațiilor în care au fost filmate cele 34 de sezoane Survivor plus primul sezon Supraviețuitorul.

Au trecut 16 ani de la premieră, perioadă în care show-ul american Survivor a poposit în mai multe locații cu climă caldă și tropicală din întreaga lume. România a intrat și ea în acest an în clubul Survivor cu primul sezon al show-ului Supraviețuitorul, în curs de filmare pe insula Caramoan din Filipine

Survivor a debutat în anul 2000 în Malaezia (Borneo) dar Filipine a devenit de-a lungul anilor cea mai importantă locaţie deoarece nu mai puțin de 5 sezoane au fost filmate aici (inclusiv Supraviețuitorul). Alte locații favorite au fost Samoa și Nicaragua (cu câte 4 sezoane) sau Fiji (cu 3 sezoane).

Pentru fanii din România ai show-ului suprem de supraviețuire, am realizat un infografic cu localizarea geografică a tuturor locațiilor în care au fost filmate cele 34 de sezoane ale show-ului american Survivor plus primul sezon al show-ului Pro TV - Supraviețuitorul. Puteți descărca acest infografic, la rezoluția maximă 1920x1080, prin intermediul link-ului de mai jos.

35 de sezoane în 16 ani, 17 țări de pe 5 continente, (întotdeauna) Un Singur Supraviețuitor!

Vezi și descarcă Infografic (Widescreen, 1920 x 1080, 16:10)

COPERTA INFOGRAFIC Locațiile Survivor & Supraviețuitorul / Sursa Foto: Survivor (în) România

0 comments:

Trimiteți un comentariu