vineri, 13 mai 2016

Joe Del Campo - Extaz şi agonie pentru un Supravieţuitor de cursă lungă

Joe Del Campo - Extaz si agonie pentru un Supravietuitor de cursa lunga

Sezonul 32 al show-ului american Survivor a ajuns în faza finală urmând ca săptămâna viitoare, în cadrul unui maraton de două ore, să fie votat câştigătorul sezonului Survivor: Kaôh Rōng dintre cei patru concurenţi rămaşi în competiţie. În episodul din această săptămână am avut ocazia să vedem încă o dată cum cineva poate trece de la extaz la agonie, într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Veteranul sezonului actual, Joe Del Campo, a reuşit să câştige la 72 de ani proba pentru recompensă în faţa mai tinerilor săi rivali cu cca. 50 de ani. A urmat un festin culinar în toată regula care, paradoxal, a decis soarta lui Joe din acest sezon. Organismul (şi vezica) fostului agent FBI au cedat iar acesta a fost nevoit să se retragă din motive medicale.

Chapeau, Joe Del Campo ! Nu cred că meritai să câştigi marele premiu dar îmi scot pălăria în faţa ta pentru modul în care ai reuşit să te adaptezi şi "să duci" aceasta competiţie la o vârstă venerabila precum şi pentru maniera foarte demnă cu care ai acceptat retragerea din concurs.

COPERTA Sursa Foto: InsideSurvivor.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu