joi, 12 mai 2016

Eroare de comunicare a Pro TV la Supravieţuitorul

Pro TV a confirmat informatiile despre Supravietuitorul


Pro TV a confirmat oficial astăzi într-un comunicat de presă aici informaţiile pe care vi le-am oferit pe blog aici despre stagiul de pregătire al concurenţilor aleşi pentru show-ul Supravieţuitorul, desfăşurat în perioada 6-9 mai 2016 la Bucureşti.
Singura informaţie suplimentară dezvăluită de către postul de televiziune se referă la numărul de concurenţi care au aplicat pentru înscriere (peste 10 000).

Se confirmă şi informaţia că selecţia finală a celor 18 supravieţuitori care vor pleca în Filipine nu este încă definitivată.

Este prezentată chiar şi declaraţia prietenului nostru din comunitatea fanilor Survivor din România care a bătut drumul tocmai din Statele Unite pentru o şansă în primul sezon al show-ului de supravieţuire.
Mi-ar plăcea ca românii să se îndrăgostească de acest fenomen şi să aştepte acest show aşa cum o fac şi eu. Este o experienţă de viaţă pe care o trăiesc în mintea mea de 16 ani.
Ieri, pe site-ul postului de televiziune sport.ro a fost prezentat chiar şi un material video de la întâlnirea concurenţilor la bazinul de înot cu campioana olimpică Camelia Potec. După părerea mea a fost o greşeală de strategie care ar fi putut duce la posibilitatea dezvăluirii identităţii unora dintre cei selectaţi.

Greşeala a fost îndreptată astăzi parţial de postul de televiziune care a şters articolul respectiv de pe site (vezi captura din cache-ul Google).
Surpriză, au uitat să şteargă deocamdată de pe server şi clipul video care mai poate fi văzut aici.

Later edit: După mai bine de două săptămâni, Pro TV a reacţionat şi a şters clipul video de pe server.

0 comments:

Trimiteți un comentariu